27.6.11

πάρκο

το πρόβλημα με το τρέξιμο είναι ότι όσο τρέχεις και δεν το σκέφτεσαι ότι τρέχεις, τόσο πιό άνετα συνεχίζεις. και στο σεξ έχω την αίσθηση ότι κάπως έτσι είναι, για μένα σίγουρα δηλαδή, που τελευταία φορά που κράτησα περισσότερο από 3 λεπτά ήταν το 2001. και ήμουν μόνος μου.

άρα, μάλλον το μυστικό είναι ότι για να κάνεις κάτι καλά, δεν πρέπει να το σκέφτεσαι ότι το κάνεις. ή κάτι τέτοιο μάλλον, δεν τα πάω πολύ καλά με τις γενικεύσεις, ακούγονται πάντα αστείες.

σε κάθε περίπτωση, περνάω καλά όταν πάω για τρέξιμο και ακούω και δίσκους, οι περισσότεροι είναι πίπες βέβαια. πχ, αυτός ο σάμιαμ, πωπω, τι καημένος που θα νιώθει που αντιγράφει ακόμα το λος άντζελες του φλάϊλο τρία χρόνια μετά. και γενικά, όλοι αυτοί οι "μπιτμέϊκερς" από το λος άντζελες και όχι μόνο, δεν νιώθουν λίγο άσχημα που είναι όλοι τους ίδιοι και δεν καταλαβαίνεις ποιός είναι ποιός? γιατί συνεχίζουν να βγάζουν δίσκους? σαν τις κυκλοφορίες της νοτ νοτ φαν (κασέτα και ηλιοκαμένες μελωδίες) και της χιπος ιν τανκς (ρετροφουτουρισμός και αρχιδίες αν εξαιρέσεις τους χάϊπ γουίλιαμς) που ότι βγάζουν είναι ίδια ολόϊδια. πφφφφ, ποιός τα ακούει αυτά αλήθεια, δεν βαριούνται? και δεν αισθάνονται όλοι αυτοί παράξενα που σε 5 χρόνια θα είναι όλα ήχος του 2010-2011. σαν τον καημένο τον γουόσντ άουτ και τον νέον ίντιαν, που ο ήχος τους θα είναι για πάντα 2009. και τελειώνοντας το κράξιμο, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΚΤΡΟΠΟΠ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, κάντε καμιά βόλτα και παίξτε βόλεϊ με τα αρχίδια σας, πιό ενδιαφέρον θα είναι. ή μπορεί και όχι, δεν ξέρω. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΜ ΜΑΣΙΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΙΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΙΝΤΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΓΕΡΟ

πωπω, είμαι τόσο παράξενος αυτές τις μέρες, παράξενος και δυσκοίλιος. το μόνο πράγμα που άκουσα και το χάρηκα είναι το μιξ του μπιπλάς για την μπρέϊνφίντερ με κομμάτια του τζόρτζ ντιούκ. επίσης πιστεύω ότι ο δίσκος του θάντερκατ θα είναι ωραίος. το σαμπαζ πάλασις το έχω ακούσει 5 φορές μέχρι τώρα, και κάποια κομμάτια μου αρέσουν, κάποια μου ακούγονται αδιάφορα, αλλά πιέζομαι να το ξανακούσω, δεν ξέρω τι γίνεται. το έρικ κοπλαντ το παρήγγειλα ήδη και το περιμένω να έρθει, αλλά λίγο που άκουσα είναι συγκλονιστικό όπως πάντα. επίσης, θα πάω να δω ερίκα μπαντού τέλη ιουλίου, πιστεύω θα είναι ωραία δεν ξέρω. χμμμ, τι άλλο άκουσα? δεν θυμάμαι. κι αν το άκουσα, το πιό πιθανόν είναι να νευρίασα και να το έσβησα απευθείας ή να πέταξα το σιντί στον δρόμο να το πατήσει κάνα μηχανάκι και να πέσει στο πάτωμα ο οδηγός και να πάω να τον κατουρήσω μετά μπας και περάσω λίγο καλύτερα.

γαμώ το χριστό μου, ούτε βιβλίο δεν μπορώ να διαβάσω.

I AM PATIENT BOY

I WAIT I WAIT I WAIT I WAIT

MY TIME IS LIKE WATER DOWN A DRAIN

1 σχόλιο: